maanantai 25. helmikuuta 2013

Viikko 4 - Sairasloma

Sairaslomalla
Viikko 8:  17.2. - 24.2.2013

Sunnuntaiaamuna herään äkilliseen pahoinvointiin. Avaan silmäni ja näen huoneeni katon pyörivän karusellin tavoin yläpuolellani. Sängystä ylösnouseminen oli luultavasti yhtä kovan työn takana kuin Jessellä Jerusalemissa aikoinaan. Kuumeen mitattuani huomaan mittarin näyttävän harvinaisen korkeaa lukemaa. Harvoin mittari nousee yli 39 asteen, mutta tällä kertaa sain lukemaksi 39,8 astetta.

Yksi asia oli harvinaisen selvä jo heti sunnuntaiaamusta. Treenaamisesta on turha edes uneksia. Ilmoitus valmentajalle että tänään jää treenit väliin ja paluuviestiksi saan ymmärtäväisen kommentin. Seuraavat 4 päivää menee sekalaisen kuumesairastelun merkeissä. Muistikuvat noilta päiviltä ovat hyvin ontuvat. Saan fläshbäckejä noilta päiviltä kun koluan pakkasen sekä säilykekaapin tyhjäksi ruoasta. Viidentenä päivänä kun kaikki kaapit on tyhjennetty kaikesta etäisesti syötävää muistuttavasta materiasta on aika skarpata ja suunnata ruokakauppaan. Mukaan tarttuu kaikkea helposti syötävää ja valmistettavaa luuserien ruokaa. Toisaalta sairastaessa ei ole juurikaan väliä mitä sinne turpaan lappaa, kunhan edes jotain energiapitoista saa alas.

Loppuviikosta olo alkoikin olla jo parempi ja elämä alkoi hiljalleen voittaa. Treenaamisesta tosin oli vieläkin turha edes unelmoida, nimittäin arjen perus askareetkin kuluttivat kaiken energian. Sunnuntaina jälleen ilmoitus salille että aika kuluu edelleen parannellessa ja treenaaminen jatkuu vasta seuraavalla viikolla.


Pahoittelen epäaktiivisesta päivittämisestä mutta tämä influenssa vei kaikki voimat ja en yksinkertaisesti jaksanut keskittyä kirjoittamiseen. Pahoittelen! Kirjoittelu jatkuu taas viikolla 9!
-Teemu Suutari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti