sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tavoite 2013


Tavoitteenani on siis saada vihdoin ja viimein suoritettua tuo maaginen vyöarvo hapkidossa. Tämän blogin tarkoitus on seurata minun edistymistä, sekä jakaa ajatuksiani ja fiiliksiäni matkan varrella.

Lähtötilanne:
Olen harjoitellut kaikki mustaan vyöhön vaadittavat tekniikat jo moneen kertaan lävitse, mutta harjoittelun säännöllisen epäsääntöisyyden takia olen päässyt unohtamaan suuren osan tekniikoista. Olen myös unohtanut osan alempien vöiden tekniikoista, mutta sen ei pitäisi olla ongelma. Tekniikat kuitenkin kumpuavat selkärangasta kun taas palauttelee mieliin mikä kuuluu mihinkin vyöarvoon.

Isompi ongelma on lähtökunto, joka on siis huono. Vuoden aktiivinen treeni salilla, sekä parin vuoden tauko säännöllisestä liikunnasta heti sen perään sai aikaan kymmenen lisäkiloa, joista ei juuri ole iloa. Lihakset on taukoilun aikana ehtinyt hienosti muuttua läskiksi.  Ei anneta sen lannistaa vaan treenataan kovemmin! Taukoilu aiheutui motivaatio ongelmista, sekä raskaasta työstä.

Tavoite:
Tietenkin uusi vyöarvo. Mutta sen lisäksi tavoitteenani olisi saada itseni fyysisesti parempaan kuntoon. Näiden lisäksi yksi tärkeä tavoite olisi saada tehtyä liikkumisesta jälleen mielenkiintoista sekä säännöllistä.

Blogin päivittäminen:
Tarkoitukseni on päivittää blogiani ainakin kerran viikossa. Joka viikon alussa (tai lopussa) päivitän viikkokatsauksen johon sisällytän
• Viikon tai harjoituskauden tavoite / tavoitteet
• Harjoitukset
• Ruokavalio
• Paino
• Fiilikset sekä jaksaminen

Näillä mennään!
-Suutari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti