maanantai 29. huhtikuuta 2013

Viikko 13. Maassa maan tavalla

Rajatopan kalliosuoja

24.4. - 28.4.2013

Aluksi haluan mainita että jatkossa aion enemmän keskittyä fiilisten kertomiseen, kuin tarkkaan tekniikkojen lukemiseen, sillä se on omasta mielestänikin puuduttavampaa lukemista. Aion myös tehdä yhden päivityksen viikossa, ja kertoa fiilikset harjoitusten jälkeen.

Viikolla 13 treenasimme keskiviikkona, torstaina, sekä sunnuntaina (kahdet treenit putkeen sunnuntaina). Kävimme läpi lähinnä alempien vöiden tekniikoita yksityiskohtiin paneutuen ja huolella. Löysimme useista tekniikoista korjattavaa ja jatkossa täytyy pitää tarkemmin huolta siitä mihin tekniikoihin kannattaa paneutua enemmän.  

Tällä viikolla fiilis treenaamiseen oli todella hyvä. Energia riitti jokaiseen harjoituskertaan, ja mielikin jaksoi pysyä mukana tekemisessä. Keskiviikon ja torstain treenit sujuivat peruskaavan mukaan, eli perustekniikka treeniä. Sunnuntaina treenasimme Lassin kanssa erikoispotkuja, ja minusta tuntui että ne menevät päin honkia. Koukkupotku, suora takapotku, 180 alas, 360 alas, sekä 360 ylös tuntuivat sujuvan välttävästi. Perushyppypotkutkin näyttivät karmeilta, mutta potkut oli silti tunnistettavissa. Nyt kun on tullut kevät aion mennä lähipuistoon hyppimään ja potkimaan, jotta saan taas palautettua potkut mieleen. Myöskään ponnistusvoiman parannus ei olisi pahitteeksi.
 Sunnuntain toisissa treeneissä Pekka veti muuta kuin vyötekniikkaa. Kävimme lävitse erilaisia maahanvientejä, mattopaini tekniikoita, sekä vastaliikkeitä niihin. Pakko myöntää että nämä treenit olivat kaikista mielenkiintoisemmat pitkään aikaan. Edes viime vuoden leireiltä en löytänyt yhtä hauskoja, haastavia, sekä mielenkiintoisia harjoitteita. Pakko jälleen sanoa kiitokset Pekalle loistavista treeneistä!


Kuva ei ole sunnuntain treeneistäTässä vielä video maahanvientitekniikoista lukkopaini/bjj otteluista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti